dimarts, 30 de gener del 2018

AQUELLA PORTA GIRATÒRIA, Lluís Foix

Aquella porta giratòria_____________________________Lluís Foix


El llibre que es presenta recull les memòries i la evolució de tot el transcurs del mateix autor al diari La Vanguardia durant els seus anys treballats. Un recordatori d’una època i un temps de canvi en la qual molta gent llegia aquest diari.
Les lectores del Club de Lectura consideren que ha estat una persona privilegiada, per treballar del que a ell li apassionava, per totes les vivències que ha pogut viure, per totes les persones que ha pogut conèixer... i això les ha fet adonar-se’n que ha perseguit els seus somnis i les seves metes ja que ha aconseguit el que s’ha proposat, en definitiva, una persona espavilada.
Pel que fa a la narració del llibre consideren que té descripcions boniques i alhora molt entenedores ja que està ben escrit. Per altra banda, quasi totes al principi se’ls ha fet una mica feixuc i a mesura que anaven llegint cada vegada el trobaven més amè, com a contingut i desenvolupament de la seva història. Va ser curiós ja que van trobar una evolució i finalment, la última parts se’ls va fer curta.
Consideren que és molt diplomàtic, que aporta molta informació, molta gent desconeguda per elles, en alguns moments molt repetitiu cosa que les feia perdre’s. Per concloure, consideren que en certa manera és una metàfora del que passa amb la política del nostre país.


Valoració final: 6,5.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada