dilluns, 5 de desembre del 2016

LA VERITAT I ALTRES MENTIDES


LA VERITAT I ALTRES MENTIDES

Tenim bon “gènero”, amb aquest … L’haurem de vigilar de prop perquè l’home promet, de veritat!
La veritat i altres mentides la cosa comença amb en Henry Hayden, un home d’aspecte atlètic, guapot, amb gràcia per fer-se amic de tothom. En Henry està casat amb la Martha i formen una parella magnífica: ell és un escriptor d’exit internacional i ella s’adapta perfectament a la vida que li toca o que ha triat viure.
Hi ha un petit detall que és que el gran Henry té com a amant la seva propia editora, la Betty, una dona amb un sentit pràctic de les coses absolutament marcat, i que es queda també absolutament amb el cul a l’aire quan descobreix que està esperant un fill d’en Henry.
Aquest petit contratemps fa que en Henry tregui el maleït psicòpata que amaga darrere la seva expressio de bon jan i la posada en escena d’escriptor d’èxit i correctíssimes maneres, i vaigi mostrant al lector el seu autèntic tarannà, que te tela marinera.
En les magnifiques pàgines d’aquesta novel·a hi trobareu assassinats, antic companys d’escola del Henry que encara recorden amb terror el sinistre orfanat on van compartir dormitori, secretaries tafaneres i geloses, i sobretot, la mentida servida com un art.
En Henry és un autèntic mestre en aquest món de dir “troles” però a vegades la memòria ens fa males passades i haurà de fer un sobreesforç per demostrar que no sap de què li parlen quan els morts reclamen justícia.
CLUB DE LECTURA
En general, agrada molt. Es fàcil de llegir i en pic comences no pots parar. T'enganxa!!
Al Henry tot li va de cara i no l'enganxen en cap moment, fet de qual, algunes lectores  no els hi ha agradat el final.
Tenien un pacte la dona i el Henry i per això la seva convivència era tant fàcil. Ella escrivia i ell s' enduia els merits
Rep puntuació força alta d'algunes lectores quedant com a mitja gairebé un 8

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada